Våre aktiviteter.

 
 

Fotball

I vårt fotballtilbud kan vi tilby gatefotball, bingefotball og bedrfitsserie. Vi trener flere dager i uken og noen klubber har treninger for spesifikke nivå. En trening for dem som er helt nye til fotball eller ikke har spilt så mye og en egen trening for dem som ønsker å konkurrere litt mer. Med dette kan vi tilby alle en god opplevelse på trening.

Det skal være enkelt å komme på treningene våre, derfor stiller vi ikke krav til at du må stille med fotballsko og leggbeskyttere. Det har vi til utlån slik at du kan få prøve om dette er noe du ønsker før du bruker dine egne penger på utstyr du ikke er helt sikker på om det noe du vil enda.

Tilgjengelig

Stavanger
Birkeland
Voss
Haugalandet
Mandal
Vennesla

 

X-treme

X-treme er for dem som ønsker å “pushe” seg litt. Det er for alle nivå, men krever litt mer innsats for å være med på de konkurransene vi skal delta på. Dette er fordi vi ønsker at alle skal kunne fullføre. Følger du vårt treningsprogram garanterer vi at du vil komme i bedre form og gir deg beste muligheten for å fullføre målene vi setter som gruppe.

Noen av målene for X-treme er å delta på OCR-løp, Marathon og andre fysiske konkurranser.

Tilgjengelig

Stavanger
Voss

 

Sykkel

Sykkelgruppen er for dem som ønsker å være med på noe som har mindre slitasje på kroppen enn fotball og X-treme. Her har vi fokus på inkludering og sykler i et tempo alle i gruppen klarer. Vi trener opp mot forskjellige ritt og sykkelturer. Vi har både terreng- og landeveisykler. Alt annet utstyr du trenger har vi liggende til utlån.

Tilgjengelig

Stavanger
Haugalandet
Mandal

 

Musikk

Musikkgruppen er for alle som ønsker å lære seg å spille et instrument. Vi setter sammen et band av deltakerne. Det er en perfekt arena for deg som er litt kreativ og ønsker å gjøre noe innen musikk.

Tilgjengelig

Stavanger

 

Media

Media har to forskjellige avdelinger. Vi har en avdeling som driver med TV-produksjon og en avdeling som driver med Skilt og dekor.

TV-produksjon
Dette er et tilbud på kveldstid hvor du kan lære bruk av avanserte kameraer og livestreamingutstyr. Vi tilbyr kurs flere ganger i året. Ta kontakt for mer informasjon.

Skilt og dekor
Denne avdelingen driver i hovedsak på dagtid og leverer produkter til Frelsesarmeen og andre bedrifter. Vi tilbyr arbeidstrening for dem som trenger et sted å gå på dagtid. Ta kontakt for mer informasjon og les mer på våre nettsider www.famedia.no

Tilgjengelig

Stavanger