Fotball

 
 

Et tilbud for alle, uansett...

Friskt Alternativ fotball er vårt hovedtilbud. Tilbudet har vært aktivt siden 2008 og har vokst veldig frem til i dag. Vi har 3 ukentlig treninger på forskjellige nivå. Vår hovedtrening er åpen for alle. Det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på. Her kommer spillere som har spilt på høyt nivå og de som ikke har spillt fotball en dag i livet. Det handler om det som skjer rundt treningen, det sosiale og det å skape et nytt nettverk. Våre aktiviteter er helt gratis, men ønsker spillerene å være med å spille kamper og være med på turer må de betale en billig medlemskontigent.

Gatefotball

Gatefotball er vår spesialitet. Gatefotball spilles i en spesiell ballbinge, med 4 spillere på hvert lag og spesielle regler. Det arrangeres årlig NM i gatefotball rundt om i landet der vi deltar og har vunnet flere år. Våre trener er erfarne og har tidligere spilt på landslaget i gatefotball. Vår hovedtrener er også landslagstrener.

Vi har en egen trening i uken hvor vi forbereder oss til NM i gatefotball og trener på regler og taktikk som er veldig anderledes ann vanlig fotball. Det er grunnen til at vi har vunnet så mange NM som vi har.

Bedriftsfotball

Vi deltar i bedriftserien hvert år både i seiren og cupen. Bedriftsfotballen arrangerer også turneringer vi deltar på. Å spille i bedriftserien er steg 2. De som har vært aktive på vår hovedtrening får muligheten til å spille etter at medlemkontigent er betalt. Vi ser at de som er aktivt med og melder seg inn blir ofte værende eller går videre til en annen vanlig klubb og lever i dag et rusfritt liv.