Sosial samling

Julemiddag-1.jpg
 
 

Når vi samles...

Et av våre mål er å hjelpe våre medlemmer å finne et sunt og friskt nettverk. Derfor arrangerer vi sosiale samlinger en gang i måneden. Vi samler oss også en gang i uken i klubbhuset. På sosiale samlinger er det god mat, god prat og fokus på godt samhold.

Vi arrangerer også samlinger enkeltvis for våre forskjellige aktiviteter og har noen felles turer i året. De siste årene har høydepunktet vært skitur til Voss og NM i gatefotball. Disse turene betyr mye for våre medlemmer. Mange opplever større trygghet på seg selv og i gruppen etter slike turer.

Sosial samling

Dette er en samling vi arrangerer en gang i måneden. Det blir servert mat og godt samhold. Dette er en god mulighet for alle medlemmene våre å bli bedre kjent på en annen arena, samt bygge seg et nytt nettverk.

Klubbkveld

Klubbkveldene blir avholdt på klubbhuset og skjer vanligvis etter trening eller kamp. Da lager medlemmene mat sammen og ser fotballkamp. Det er mye brukt av fotballen, men medlemmer i våre andre aktiviteter er så klart like velkommen.

Turer

Vi reiser på flere turer gjennom året. Fotballen reiser på turneringer, sykkelgruppen reiser på ritt og mediegruppen reiser med disse for å dokumentere årets begivenheter. Det kan være krevende å reise sammen med en gruppe. Og da er det viktig for oss at vi samler oss som en klubb og er sammen om det som skjer.

Julemiddag

Julemiddagen har blitt en tradisjon i klubben og vi har stort oppmøte hvert år. Det er en mulighet til å gå gjennom hva vi som klubb har gjennomført i løpet av året. God julemat og innslag utført av våre medlemmer, som vi er veldig stolte av. Det blir også vist film og bilder fra forskjellige arrangement vi har deltatt i.