Haugalandet

 
 
haugalandet spill.jpg

Friskt Alternativ Haugalandet er et fritids- og aktivitetstilbud fra Frelsesarmeens rusomsorg Haugesund, og sikter seg inn mot personer som primært har eller har hatt utfordringer knyttet til rus og bostedsløshet. Også andre marginaliserende faktorer kan kvalifisere for deltakelse i våre tilbud, f.eks psykisk helse, manglende nettverk og andre grunner til at en ikke får innpass i ordinære tilbud.

For tiden tilbyr vi kun sykling som aktivitet, men det er aktuelt å utvide tilbudet etter hvert. Sykkelgruppen har vært i sving siden februar, og vi møtes hver torsdag. Turene varierer i vanskelighetsgrad og lengde, men vi tilpasser alltid etter hvem som er med! Vi har totalt 6 stk sykler (terreng) til utlån, samt klær og utstyr – dette lånes ut etter «førstemann til mølla»-prinsippet! Eksempler på aktuelle nye tilbud er fotball, turgruppe, foto etc., og vi håper å kunne ha noe av dette på plass til høsten 2017.

Vi har tilholdssted i «Nabohjørna» v/Byparken - der disponerer vi vårt eget lokale i 2.etg. Her har vi stue, kjøkken og bad til disposisjon, og benyttes som «garderobe», men fungerer også godt til sosiale samlinger. 

 

Kontakt oss:

Roy Tørring
Leder
TLF: 400 36 769

Geir Bjerkenes
Trener
TLF: 413 99 962

Treningstider

Mandag:
12:45 - Fotballtrening

Onsdag:
13:30 - Fotballtrening

Torsdag:
15:30 - Sykkeltrening

Lunsj på Stedet Haugesund

Mandag - 11:30
Onsdag - 11:30