Media

 
 

It all started when...

Friskt Alternativ media er et alternativ og tilskudd til våre andre aktiviteter. I denne gruppen vil deltakerne lære videoproduksjon, livestreaming og grafisk design. Vi tar oppdrag fra Frelsesarmeen og næringslivet i Stavangerområdet. Vi kan levere flerkameraproduksjon, livestreaming av event/arrangement, fotografering, grafisk design og trykk av rollup, banner, plakater, skilt ol.

Videoproduksjon

Å lage en stor flerkameraproduksjon kan være terapautisk. Det kan være med å skape et nettverk blandt deltakerne og det er nettopp det vi ønsker å gjøre. Vi har profesjonelle instruktører som virkelig kan og brenner for vidoproduksjon. Opplæring i kamerabruk, lys og redigering vil bli gitt til alle som vil delta. Det krever ingen tidligere ferdigheter for å bli med.

Vi kan levere et profesjonelt produkt samtidig som vi hjelper dem som virkelig trenger det.

Grafisk design

For dem som vil har vi også en profesjonell designer som vil lære opp deltakere i de forskjellige programvarene som er nødvendig å kunne for å lage flotte design. Det er programmer som Photoshop, Illustrator, Indesign mm. De som velger dette feltet vil lære seg teknikker som kan tas med senere i livet.

Storformatprint

Innenfor grafisk design leverer vi også rollup, banner, folieskilt og plakater. Vi leverer til en lavere pris da mye av arbeidet blir gjort av vanskeligstilte mennesker i aribeidstrening. Her har du muligheter til å få et flott produkt og støtte og hjelpe mennesker som trenger det.